FASE 1 = 100% verkocht!

De eerste 16 multifunctionele, hoogwaardige nieuwbouw units op het bedrijventerrein in Akkrum zijn allemaal verkocht.

 

Wegens dit grote succes zijn we inmiddels gestart met de verkoop van 14 units in fase 2 van dit project. Details over deze uitbreiding:

 

Fase 2


Locatie

Het project wordt gebouwd in Akkrum, gelegen aan It Patroan op industrieterrein de Spikerboor. 

Er is veel bedrijvigheid op dit industrieterrein en het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Akkrum/Nes, maar ook bent u binnen enkele minuten op de snelweg A32. Deze locatie biedt ideale mogelijkheden om te ondernemen, te klussen of te gebruiken als opslagruimte. De units variëren in grootte van 50 tot 120 m2.

16 Multifunctionele units

In fase 1 van dit nieuwbouwproject waren 16 units beschikbaar. De units lenen zich uitstekend voor gebruik als bedrijfsruimte, praktijkruimte, klusruimte en opslagruimte. Door de keuze uit meerdere formaten units zijn de units voor meerdere doeleinden geschikt. De bedrijfsunits hebben een representatieve en moderne uitstraling. Door de grote vraag is besloten het project verder uit te breiden met nog meer units, fase 2. Zodra er meer details bekend zijn over de invulling van fase 2 zal dit terug te vinden zijn op deze website.

 

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op het terrein rondom het gebouw aanwezig. Het terrein wordt afgesloten door middel van een hek met afstandsbediening. Ook kan er in de bedrijfsruimte geparkeerd worden via de overheaddeur.

 

Vereniging van Eigenaren

De nieuw aan te leggen verblijfsruimte, parkeervoorziening + afscheiding wordt mandelig (gezamenlijk) eigendom van de nieuwe eigenaren. Het beheer wordt hiermee in eigen hand gehouden waarbij de nieuwe eigenaren afspraken met elkaar maken. Het voordeel hiervan is dat beheer naar eigen inzicht plaatsvindt zonder dat hiervoor extra externe kosten verschuldigd zijn. Dit wordt vastgelegd in de door de eigenaren nog op te richten Vereniging van Eigenaren (VvE).

Unit Triangel

50m2-uitzoom

Unit Triangel is ca. 50m2 groot. Door de hoogte kan gemakkelijk uitgebreid worden met een verdiepingsvloer voor extra vierkante meters.

 

 

Unit Kubus

65m2

Unit Kubus is ca. 65m2 groot. Deze unit heeft een zeer ruime indeling.

 

 

Unit Ruit

ruit-open-etage-draai

Unit Ruit is ca. 120m2 groot. Deze unit heeft een zichtlocatie en biedt extra mogelijkheden voor kantoor- en opslagfunctie.