Fase 2: laatste 3 units te koop

Realisatie van 14 opslagloodsen in verschillende maten variërend van 45 m2 tot 55 m2

In fase 2 van bouwproject Loods Akkrum worden 14 extra units gebouwd die aansluiten op fase 1. Bouwtechnisch zullen de units ongeveer gelijk zijn aan fase 1, maar er zullen wel een paar kleine nuanceverschillen in zitten in bijvoorbeeld de uitstraling van het gebouw. De kleur en gevelbeplating heeft een iets andere look-and-feel. In deze aanvullende bouw zijn twee formaten units beschikbaar:

 

Units Fase 2 Download brochure

 

Locatie

Het project wordt gebouwd in Akkrum, gelegen aan It Patroan op industrieterrein de Spikerboor. Er is veel bedrijvigheid op dit industrieterrein en het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Akkrum/Nes, maar ook bent u binnen enkele minuten op de snelweg A32. Deze locatie biedt ideale mogelijkheden om te ondernemen, te klussen of te gebruiken als opslagruimte. Het betreft 14 opslagloodsen in verschillende maten variërend van 45 m2 tot 55 m2.


Parkeren

U kunt parkeren op het terrein voor uw eigen unit. Het terrein wordt afgesloten door middel van een hek met afstandsbediening. Ook kan er in de bedrijfsruimte geparkeerd worden via de overheaddeur.

FASE 1 = 100% verkocht!

Wegens het grote succes van fase 1, zijn we nu gestart met de verkoop van fase 2 van dit project. 

 

Informatie fase 2

 

Vereniging van Eigenaren

De nieuw aan te leggen verblijfsruimte, parkeervoorziening + afscheiding wordt mandelig (gezamenlijk) eigendom van de nieuwe eigenaren. Het beheer wordt hiermee in eigen hand gehouden waarbij de nieuwe eigenaren afspraken met elkaar maken. Het voordeel hiervan is dat beheer naar eigen inzicht plaatsvindt zonder dat hiervoor extra externe kosten verschuldigd zijn. Dit wordt vastgelegd in de door de eigenaren nog op te richten Vereniging van Eigenaren (VvE).

Er zal een Vereniging van Eigenaren (VVE) worden opgericht voor de op te richten opslagloodsen in fase 2. Dit betekent dat er een appartementsrecht wordt geleverd. Het bestuur wordt gevormd door de eigenaren van de loodsen'. De VVE wordt verantwoordelijk voor het beheer en stelt een jaarlijkse vergoeding vast'.

Unit Triangel

Fase 2: Unit Triangel is ca. 45m2 groot. 

50m2-rechthoek-zoom

Meer informatie

Unit Kubus

Fase 2: Unit Kubus is ca. 55m2 groot. 

65m2-rechthoek

Meer informatie

Impressie Fase 2

3D sfeerimpressie van de buitenzijde Loods Akkrum.

 

Contactformulier

Bouwproject "Loods Akkrum"

 

Locatie

It Patroan op industrieterrein Spikerboor in Akkrum

 

Contact via:

Nijsingh Advies

mr. S.G. (Steven) Nijsingh
06 - 19 33 86 57
info@antravastgoed.nl

Locatie Loods Akkrum