FASE 2 = 100% verkocht!

Realisatie van 14 opslagloodsen in verschillende maten variërend van 45 m2 tot 55 m2

In fase 2 van bouwproject Loods Akkrum zijn 14 extra units gebouwd die aansluiten op fase 1. Bouwtechnisch zijn de units ongeveer gelijk zijn aan fase 1, maar er zitten wel een paar kleine nuanceverschillen in bijvoorbeeld de uitstraling van het gebouw. De kleur en gevelbeplating heeft een iets andere look-and-feel. In deze aanvullende bouw zijn twee formaten units:

 

Units Fase 2 Download brochure Units Fase 2

 

Locatie

Het project is gebouwd in Akkrum, gelegen aan It Patroan op industrieterrein de Spikerboor. Er is veel bedrijvigheid op dit industrieterrein en het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Akkrum/Nes, maar ook bent u binnen enkele minuten op de snelweg A32. Deze locatie biedt ideale mogelijkheden om te ondernemen, te klussen of te gebruiken als opslagruimte. Het betreft 14 opslagloodsen in verschillende maten variërend van 45 m2 tot 55 m2.


Parkeren

Parkeren kan op het terrein. Het terrein wordt afgesloten door middel van een hek met afstandsbediening. Ook kan er in de bedrijfsruimte geparkeerd worden via de overheaddeur.

Vereniging van Eigenaren

De nieuw aan te leggen verblijfsruimte, parkeervoorziening + afscheiding wordt mandelig (gezamenlijk) eigendom van de nieuwe eigenaren. Het beheer wordt hiermee in eigen hand gehouden waarbij de nieuwe eigenaren afspraken met elkaar maken. Het voordeel hiervan is dat beheer naar eigen inzicht plaatsvindt zonder dat hiervoor extra externe kosten verschuldigd zijn. Dit wordt vastgelegd in de door de eigenaren nog op te richten Vereniging van Eigenaren (VvE).

Er zal een Vereniging van Eigenaren (VVE) worden opgericht voor de op te richten opslagloodsen in fase 2. Dit betekent dat er een appartementsrecht wordt geleverd. Het bestuur wordt gevormd door de eigenaren van de loodsen'. De VVE wordt verantwoordelijk voor het beheer en stelt een jaarlijkse vergoeding vast'.

Interesse in loodsen

Locatie

Industrieterrein Hemrik, Orionweg 43 - Leeuwarden

 

Contact via:

Makelaardij Jan de Lange B.V.

Contact: Manfred de Wolff

Westersingel 35

8601 EN Sneek

0515-412345 / 06-20850755

info@makelaardij-delange.nl

(bron: Google maps)

Unit Triangel

Fase 2: Unit Triangel is ca. 45m2 groot. 

50m2-rechthoek-zoom

Meer informatie

Unit Kubus

Fase 2: Unit Kubus is ca. 55m2 groot. 

65m2-rechthoek

Meer informatie

Impressie Fase 2

3D sfeerimpressie van de buitenzijde Loods Akkrum.