Fase 1: Unit Ruit allemaal verkocht

Unit Ruit zit aan de voorzijde van het gebouw aan It Patroan in Akkrum. Er zijn twee van deze units beschikbaar. De units zijn het grootste en hebben een zichtlocatie. De units zijn ca.120 m2 groot en hebben een raampartij aan de voorzijde van het pand w... Lees verder >>


Prijs € 95500,00
€ 25735,00
€ 850,00
€ 1700,00
€ 1500,00
Totaal 95.500,00
Terug naar Units

Fase 1: Unit Ruit allemaal verkocht

Unit Ruit zit aan de voorzijde van het gebouw aan It Patroan in Akkrum. Er zijn twee van deze units beschikbaar. De units zijn het grootste en hebben een zichtlocatie. De units zijn ca.120 m2 groot en hebben een raampartij aan de voorzijde van het pand waardoor deze units uitermate geschikt zijn voor een kantoorfunctie met opslag.

De basis kan in de bouw al worden uitgebreid met een extra isolatieschil, verdiepingsvloer, overheaddeur, aanrechtblok en uitgebreide elektrische installatie. Stel uw eigen unit samen, vink de gewenste opties aan en u ziet meteen het totaalbedrag. 

 

Isolatieschil

De units zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u de unit in gebruik nemen als kantoor, praktijkruimte of andere toepassing waarbij een comfortabele, behaaglijke warmte gewenst is dan raden wij aan de extra isolatieschil aan te brengen. Dit kunt u ook meteen in de bouw als optie meenemen.

 

Verdiepingsvloer

Benut uw kubieke meters extra door in de hoge unit een verdiepingsvloer te plaatsen. Op deze manier kunt u het voorste gedeelte boven bijvoorbeeld in gebruik nemen als kantoor en de achterzijde als opslag. Ook dit kunt als optie aangeven zodat het meteen in de bouw kan worden gerealiseerd.

 

Overheaddeur

Door een elektrisch bedienbare overheaddeur te laten plaatsen in de unit is het in- en uitladen heel gemakkelijk. Ook kunt u op deze manier een boot, caravan of camper stallen in de unit. 

 

Keukenblok

Bij de bouw kunt u er ook gelijk voor kiezen om een aanrechtblok van 1.80 meter met mengkraan en close-in boiler te laten plaatsen. Zo heeft u alle voorzieningen voor een kopje koffie, schoonmaak en stromend water bij de hand.

 

Uitbreiding elektrische installatie

Standaard is er basis elektra aanwezig. Dit is uit te breiden met 6 lichtpunten, 6 dubbele wandcontactdozen en een aansluiting voor de overheaddeur.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Stuur mij meer informatie