Fase 1: Unit Kubus allemaal verkocht

Unit Kubus aan It Patroan in Akkrum is een unit van ca. 65 m2 groot. De ruimte is ca. 6,5 meter breed, 10 meter diep en 6 meter hoog. 

De basis kan worden uitgebreid met een verdiepingsvloer met trap van hout, toilet, aanrechtblok en uitgebreide elektrische i... Lees verder >>


Prijs € 55500,00
Terug naar Units

Fase 1: Unit Kubus allemaal verkocht

Unit Kubus aan It Patroan in Akkrum is een unit van ca. 65 m2 groot. De ruimte is ca. 6,5 meter breed, 10 meter diep en 6 meter hoog. 

De basis kan worden uitgebreid met een verdiepingsvloer met trap van hout, toilet, aanrechtblok en uitgebreide elektrische installatie. 

 

Verdiepingsvloer

Benut uw kubieke meters extra door in de hoge unit deels een verdiepingsvloer te plaatsen. De ruimte is ca 6 meter hoog dus eenvoudig in twee lagen op te delen. De etage wordt van hout gemaakt en is voorzien van een trap en traphek.

 

Overheaddeur

Door een elektrisch bedienbare overheaddeur te laten plaatsen in de unit is het in- en uitladen heel gemakkelijk. Ook kunt u op deze manier een boot, caravan of camper stallen in de unit. 

 

Toilet

Het is natuurlijk erg fijn dat u in de unit een eigen toiletvoorziening heeft. Ook dit kunt u optioneel in laten bouwen. De optie biedt de mogelijkheid om een toilet tegen de achterwand te plaatsen samen met een waskom en koudwaterkraan.

 

Keukenblok

Bij de bouw kunt u er ook gelijk voor kiezen om een aanrechtblok van 1.80 meter met mengkraan en close-in boiler te laten plaatsen. Zo heeft u alle voorzieningen voor een kopje koffie, schoonmaak en stromend water bij de hand.

 

Uitbreiding elektrische installatie

Standaard is er basis elektra aanwezig. Dit is uit te breiden met 4 lichtpunten, 4 dubbele wandcontactdozen en een aansluiting voor de overheaddeur. In overleg is het ook mogelijk om een krachtstroomaansluiting te realiseren.Standaard is er basis elektra aanwezig. Dit is uit te breiden met 4 lichtpunten, 4 dubbele wandcontactdozen en een aansluiting voor de overheaddeur. In overleg is het ook mogelijk om een krachtstroomaansluiting te realiseren.

 

Er komen meerdere units in 1 verzamelgebouw. De indeling van de units wordt gedaan op basis van de keuze van de kopers. De details over de positie en indeling kunnen met de makelaar worden besproken. Indeling in de tekeningen zijn nu eerst willekeurig opgebouwd.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Stuur mij meer informatie

Interesse in loodsen

Locatie

Industrieterrein Hemrik, Orionweg 43 - Leeuwarden

 

Contact via:

Makelaardij Jan de Lange B.V.

Contact: Manfred de Wolff

Westersingel 35

8601 EN Sneek

0515-412345 / 06-20850755

info@makelaardij-delange.nl

(bron: Google maps)