Omschrijving


Mooi appartement te huur op de hoek van het Vliet met een prachtig uitzicht over het Vliet, de stad en de Bonifatiustoren. Een ideale plek als je alleen woont, starter bent of juist niet, en het comfort van de stad wil, zonder gedoe van tuin en onderhoud. Er is e... Lees verder >>

Verhuurd


Prijs € 0,00

Omschrijving


Mooi appartement te huur op de hoek van het Vliet met een prachtig uitzicht over het Vliet, de stad en de Bonifatiustoren. Een ideale plek als je alleen woont, starter bent of juist niet, en het comfort van de stad wil, zonder gedoe van tuin en onderhoud. Er is een lift aanwezig.

 

Het appartementencomlex is kleinschalig en heeft 29 appartementen met een eigen afgesloten binnenplein voor parkeren.
Alle voorzieningen liggen aan je voeten. De stad is van jou! Je zit overal dichtbij. Dichtbij het gezellige stadscentrum, maar ook goed ontsloten naar de snelwegen.

 

Indeling


De indeling is comfortabel en compact.
Beneden is een ruime entree hal, met lift en trappenhuis. Zeer representatief.
Op de verdieping een eigen entree met intercom, hal en garderobe. Toilet met fontein. Grote slaapkamer van ca 11 m2 en een ruime badkamer met douche en wastafel. Hier is ook de ruimte voor het witgoed. De keuken is open, met een moderne keukenunit. De living is groot, met veel licht, lucht en zicht op de stad.

Er is een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling. Het binnenplein is privé en voor parkeren van de bewoners.

Een fraai appartementengebouw in pakhuisachtige sfeer, die doet denken aan de bedrijvigheid die er vroeger was.
Het is onder architectuur gebouwd, naar een ontwerp van de Leeuwarder architect Cees Slot. Het donkerrode metselwerk is opvallend.

Eigenschap Waarde
Kamers2
Slaapkamers1
StatusVerhuurd