Binnenkort meer informatie

Binnenkort start de verkoop.

Op het bedrijventerrein ‘Hemrik’ wordt het project Loods Orion ontwikkeld. 25 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 50 m² tot circa 100 m². Deze units worden te koop aangeboden. De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken: lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt). 

 

Op een kavel van het bedrijventerrein ‘Hemrik’ aan de oostzijde van Leeuwarden, naast Verkeersschool Tilstra realiseert Antra Vastgoed voor ondernemers of particulieren fantastische mogelijkheden voor het uitbreiden van hun onderneming of klusruimte. De units lenen zich uitstekend voor gebruik als bedrijfsruimte, praktijkruimte, klusruimte en opslagruimte. Door de keuze uit meerdere formaten units zijn de units voor meerdere doeleinden geschikt. De bedrijfsunits hebben een representatieve en moderne uitstraling.

 

Het project wordt gebouwd in Leeuwarden, gelegen aan de Orionweg op industrieterrein de Hemrik. 

Er is veel bedrijvigheid op dit industrieterrein en het is gemakkelijk bereikbaar, maar ook bent u binnen enkele minuten op de snelweg A32. Deze locatie biedt ideale mogelijkheden om te ondernemen, te klussen of te gebruiken als opslagruimte. De units variëren in grootte van 50 tot 100 m2.